Platsannons

Utvecklare till teknikbolag inom medicinteknik

Vi söker en kreativ och ambitiös utvecklare som kan hjälpa oss ta fram applikationer för morgondagens ortopediska kirurgi, ett område vi tror kommer växa rejält framöver. Vi arbetar nära den kliniska verksamheten och har samarbete både med andra företag och kliniker.Foot

Vi behöver dig som är duktig på problemlösning, har ett gediget intresse av programmering och vill vara med och bygga upp nya applikationer inom ett spännande område. Företaget är av mindre storlek och det är viktigt att du både gillar att vara en del av ett mycket kompetent utvecklingsteam och kan arbeta självständigt.

Vi är lika öppna för dig med gedigen erfarenhet som dig som alldeles nyss tagit sista tentan, det viktiga är att du är nyfiken och initiativrik. Vi tror du har en högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning mot datateknik, datavetenskap, informationsteknik eller systemvetenskap och att du kommunicerar flytande på svenska och engelska.

Vi arbetar idag i Windowsmiljö med utveckling i C# och Delphi med 3D-Cad (OpenGL), databasutveckling (SQL) och användarinteraktion som viktiga områden. Vad vi jobbar med för tekniker och lösningar imorgon kanske just du vill vara med och lista ut?

bild_femurmedgreen

Tjänsten är på heltid och tillsvidare med fast månadslön.

Välkommen med din ansökan till info@cedovision.se